Це надзвичайно смачно та дуже просто готувати завдяки мультиварці. Я час у рецепті вказую для звичайної мультиварки, а в кого мультиварка-скороварка, тоді скорочуйте час наполовину.
Ингредиенты
- крила індика 500 г.
- бедра індика з кісткою 800 г.
- курячі шийки 300-500 г.
- морква
- цибуля ріпчаста
- часник
- сіль
- духмяний перець горошком 10 шт.
Крила та бедро розрубати на кілька шматків, але не дуже дрібно. Покласти в чашу мультиварки, додати курячі шийки. Залити 2 л води і включити режим тушкування на 2 години.
Потім посолити, додати духмяний перець, моркву(нарізану кружальцями) та навпіл розрізану цибулину.Включити режим тушкування на 3 години.
За 10 хвилин до завершення додати роздавлений часник.
Після завершення часу готування, виймаємо мясо, розкладаємо в тарілки та заливаємо процідженим бульйоном. Ставимо на холод.
Через 6-8 годин смакуємо. Смачного!
Комментарии
следить за комментариями